• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Verslag / Dagje Maastricht met FoodWeLove

Dagje Maastricht met FoodWeLove

17 december 2014 by I am Cooking with Love

Dagje Maastricht met Food We Love - I am Cooking with Love

Dagje Maastricht met FoodWeLove

En toen kreeg ik een mailtje van FoodWeLove of ik zin had om naar Maastricht te gaan. Een dagje heerlijk genieten. Lekker eten bij 2-sterren restaurant Beluga Loves You, een kijkje in keuken van chocolatier La Fève en afsluiten bij hotel Townhouse. Ja maar natuurlijk wil ik dat. Ik voelde me zeer vereerd dat ik daarvoor gevraagd werd.
 
FoodWeLove brengt elke maand een box uit met daarin diverse heerlijke delicatessen. Elke maand staat een bepaald thema centraal of is hij samengesteld door een bekend persoon in de culinaire wereld. Deze maand zijn de favorieten van sterrenchef Hans van Wolde in de box gegaan en om dat te vieren werden een aantal bloggers uitgenodigd om daar een hapje te gaan eten.
 
Dus op naar Maastricht. Samen met een super gezellig clubje meiden zaten we voor dag en dauw in de sneltrein. Koffie en broodjes mee, 2 uur treinen. De tijd vloog voorbij want we hadden genoeg te kletsen. De groep bestond uit: Esmée van Es’ Factory, Betty van Betty’s Kitchen, Ianna van Beginspiration, Vanessa van Culinessa en Marlous van Last Day’s of Spring. Neem eens een kijkje op hun blogs voor hun verslagen van die dag. 
 
Bij het restaurant werden we zeer vriendelijk ontvangen en onder genot van een glas Cava en een truffelcake hapje werd verteld hoe de dag eruit zou zien. Hans zelf kwam gezellig bij ons zitten en vertelde het een en ander over zijn filosofie van zijn restaurant. Vervolgens mochten we aan de Chef’s Table zitten, tegenover de open keuken, en kregen we het ene lekkere gerecht na het andere. Zo leuk om een kijkje in de keuken te nemen. Ik heb echt genoten van elk hapje die ik in mijn mond stopte. Vooral niet te vlug eten en kleine hapjes nemen want anders is het zo snel op! Haha. 
 

Dagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with Love
 
 
Dagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with Love
Dagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with Love
Na het eten gingen we naar La Fève.  Patissier/chocolatier Geert-Jan Heesterbeek maakt de mooiste en lekkerste bonbons, chocolaatjes, taarten en desserts. In 2009 heeft hij de wedstrijd ‘De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen, nou dat zegt genoeg lijkt me. Voor diverse chefkoks heeft hij gepersonaliseerde bonbons gemaakt. Hij liet ons veel proeven, de afgekeurde bonbons waar in onze ogen echt niks mis mee was. We kregen 100% pure chocola te proeven wat toch wat moeilijk weg te slikken was. Erg puur. Sommige meiden hebben ook nog cacao gesnoven, dat was zo hilarisch.  Zo hard gelachen. Dit alles deden we in zijn werkruimte waar 2 jongens hard aan het werk waren. Die zullen wel gedacht hebben, wat een stelletje giechels.
 
Dagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with Love

Geert-Jan Heesterbeek

Dagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with LoveDagje Maastricht met FoodWeLove - I am Cooking with Love

Als afsluiter zijn we naar het hotel Townhouse gegaan. Een erg sfeervol hotel met een hoog ’thuis’ gehalte. Bij binnenkomst krijg je een warme kom soep. Wat wij dus ook kregen. Het was lekker om even te zitten. Een beetje bijkomen met een kom soep, kopje thee en vers brood. We kregen een paar hotelkamers te zien waarvan ik gelijk zoiets had: hier wil ik een keer slapen. 
 
Ondertussen was het alweer bijna 5 uur en gingen we richting de trein. We moesten nog een flinke rit terug maken. ’s Avonds laat lag ik moe maar zeer voldaan in bed en ja met pijnlijke voeten. Maar dat was het allemaal dubbel en dwars waard. 
 
Ben jij nou ook benieuwd wat voor lekkers in de FoodWeLove box zal zitten? Je kan ‘m bestellen. En mocht het je bevallen kan je je ook abonneren. Elke maand een verrassing in de bus. 
 
Dank je wel FoodWeLove voor het verzorgen van een onvergetelijke dag, en Beluga, La Fève en Townhouse voor jullie gastvrijheid. Ik heb genoten en ik mag denk ik ook voor de meiden spreken, zij ook! 
 
 
 

Filed Under: Verslag Tagged With: beluga, FoodWeLove, FoodWeLoveBox, LaFève, Maastricht, Townhouse

Previous Post: « Glas in Lood Koekjes
Next Post: Chili con Carne uit de Snelkookpan »

Reader Interactions

Comments

  1. Marlous says

    17 december 2014 at 11:38

    Oh wat zijn je foodfoto’s mooi geworden! Nu wil ik er nog een keer heen 😀

  2. I am Cooking with Love says

    17 december 2014 at 11:42

    Dank je Marlous, zullen we gewoon weer met z’n 6-en gaan?? Maar ga jij eerst maar met je moeder…of die leuke vent. Hahaha.

  3. Es says

    17 december 2014 at 13:32

    Ik wil ook weer! Wat was het een leuke dag….. Zucht

  4. I am Cooking with Love says

    17 december 2014 at 14:00

    😉

  5. corrine says

    17 december 2014 at 15:46

    Leuk zeg en mooie foto’s!

  6. I am Cooking with Love says

    17 december 2014 at 17:56

    Dank je Corrine. Ja, het was een ontzettend leuke dag.

  7. ohladybake says

    1 februari 2015 at 20:47

    hoi,
    prachtige foto’s en het zag er inderdaad heel leuk uit…
    leuke blog heb je hier trouwens. heel fijn om je te leren kennen en je blog te ontdekken

    liefs
    ohladybake

  8. I am Cooking with Love says

    1 februari 2015 at 23:14

    Dank je wel voor je complimenten. Leuk om te horen. Zag dat je net begonnen bent met bloggen. Heel veel succes en plezier ermee. Groetjes, Tessa.

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

fonQ blogevent

fonQ blogevent

Opal Pruimentaart

Opal Pruimentaart

Teriyaki Saus Zelf Maken

Teriyaki Saus Zelf Maken

Garnalenragout Zelf Maken

Garnalenragout Zelf Maken

Loetje's Biefstuk Bali Zelf Maken

Loetje’s Biefstuk Bali Zelf Maken

Instagram

Tessa

Pompoenpuree Zelf Maken

Pompoenpuree Zelf Maken

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025