Geroosterde Druiven met Tijm en Geitenkaas op Gegrild Brood
Wat is de combinatie druiven, tijm en geitenkaas toch lekker. De geur van de tijm als je er mee kookt of bakt geeft me altijd een heerlijk zomer gevoel. Die geur rook ik weer toen ik de druifjes in de oven aan het roosteren was. Heerlijk. Dit broodje zou je best als voorgerechtje kunnen serveren bedacht ik me of als hapje bij de borrel. Maar ik at het tijdens de lunch. Dit heb je nodig:- druiven
- olijfolie
- zout
- takjes tijm
- zachte geitenkaas
- brood bijv. stuk stokbrood
Caroline Brouwer says
Wat klinkt dat lekker en prachtige foto! Komt op mijn “to-do-lijstje” ;-))
Je éclairs van Jamie staan er ook nog op!
I am Cooking with Love says
Dank je wel Caroline! Ik ben een beetje aan het oefenen met mijn nieuwe camera. 😉
Je gaat het nog druk krijgen! haha. Maar dit broodje is wel een stuk sneller gemaakt dan de éclairs.:)
junglefrog says
O wat lekker Tessa! En goed bezig met dat oefenen zeg ik.. 😉 Krijg er honger van!
I am Cooking with Love says
Hahaha dank je Simone, ja moet nog veel oefenen. Dit is eigenlijk één van de eerste foto’s. Het grappige is dat ik de winkel in ging voor een Canon en eruit ging met een Sony! 🙂
Maar dat je er honger van krijgt is wel een goed teken!! hihi.
Caroline Brouwer says
Gisterenavond heb ik deze crostini voor mijn bezoek gemaakt. We vonden het een erg lekkere combinatie!
I am Cooking with Love says
Wat leuk om te horen dat je ze gemaakt hebt. En dat ze smaakten.