• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / Brood / Pizzarolls

Pizzarolls

9 december 2012 by I am Cooking with Love 3 Comments

Geproefd en goedgekeurd door de man.Deze heerlijke pizzabroodjes zou je bijvoorbeeld voor de lunch of een buffet kunnen maken. Ze waren behoorlijk vullend. Volgens de Man deed de smaak hem aan een Calzone denken. Hij vond ze heerlijk en heeft heel goed meegeholpen om ze op te eten.

Je kan ze natuurlijk vullen met allerlei ingrediënten die je zelf lekker vindt of zoals ik, toevallig nog in de koelkast had liggen!

Maar hoe maak je ze nou en wat heb je nodig?

  • 500 gram witbrood mix. Van een pak of deeg zelfgemaakt. Ik gebruikte deze keer een pak.
  • 50 gram Cheddar kaas geraspt.
  • 5 eetlepels pizza/tomatensaus. Zelf gemaakt of uit een potje. Ik was van de makkelijke en gebruikte Pizza Quicksaus.
  • 1 geroosterde paprika (uit pot) in repen.
  • 70 gram salami in kleine blokjes.
  • 1 bol mozzarella in stukjes.

Extra: springvorm 25 cm doorsnede.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet de springvorm in met olie.
  3. Maak het broodmix volgens het pak recept tot en met de eerste rijs. Bestrooi een werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een lap van ± 35x 22 cm.
  4. Bestrijk de deeglap met de pizza/tomatensaus, maar laat de buitenste rand vrij. Bestrooi dan met de geraspte cheddar, salami, mozzarella en geroosterde paprika.
  5. Rol de lange kant stevig op en snijd de buitenkanten vlak. Verdeel de rol in acht gelijke stukken. Plaats zeven stukken aan de rand van de springvorm en een in het midden. Bedek de vorm met plasticfolie en laat 1 uur rijzen.
  6. Bak ongeveer in 35 tot 40 minuten af of tot ze goudbruin zijn. Mocht het te donker worden bedek de broodjes dan met wat aluminiumfolie.
  7. Laat ze helemaal afkoelen anders loopt alle kaas er aan de onderkant uit.
De broodjes nadat ze gerezen zijn en klaar zijn om de oven in te gaan:

Untitled

Bron: Kookse.TV

Filed Under: Brood, Lunch, Pizza, Snack Tagged With: cheddar, mozzarella, pizza quicksaus, salami

Previous Post: « Anti-Griep-Wonder
Next Post: Anima Nera, Drop Likeur »

Reader Interactions

Comments

  1. Karin - The F Girl says

    9 december 2012 at 10:13

    Lekker, daar zou ik mijn lief ook heel erg blij mee maken! 🙂

    Beantwoorden
    • Tessa says

      9 december 2012 at 11:08

      Hahaha ik denk dat velen hier blij van worden…pizza in welke vorm dan ook is altijd goed toch?? 🙂

      Beantwoorden

Trackbacks

  1. Mini Cinnamon Rolls » I am Cooking with Love schreef:
    29 december 2012 om 09:06

    […] lijken op de Pizza Rolls die ik eerder gemaakt had, maar dan in mini versie. Toevallig had ik een blikje waar je 6 […]

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Goulashsoep

Echt lekkere Goulashsoep

Mini Bananen Koffie Chocolade Muffins

Mini Bananen-Koffie-Chocolade Muffins

Koe Lo Kai - Zoet Zure Kip

Koe Lo Kai – Zoet Zure Kip

Uur van de waarheid: Rabarberijs proeven.

Uur van de waarheid: Rabarberijs proeven.

Chocolade Snickers Taartjes

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Koffie Meringues

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023