• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / 2013 / Bezoekje aan de Yoghurt Barn

Bezoekje aan de Yoghurt Barn

23 september 2013 by I am Cooking with Love

Bezoekje aan de Yoghurt Barn
 

Bezoekje aan de Yoghurt Barn

Een paar maanden geleden ging ik voor het eerst naar de Yoghurt Barn. Die zit in Utrecht, vlak bij de Neude. Daar was ik toen binnen gelopen om te zien wat er nou allemaal te koop was. Nou, het was er stervensdruk dus ik maakte vrij snel rechtsomkeer en ging weer naar buiten. Bovendien zag ik in de toonbank vele potten met allerlei soorten ’toppings’ zoals fruit, noten, zaden, koekjes waar je uit kon kiezen en ja dat vind ik lastig…! Veel te veel keus. 
 
Bezoekje aan de Yoghurt Barn

Je kan er ook een picknickmand mee krijgen en lekker in het park om de hoek picknicken.

Totdat ik ter oren kreeg dat in Amsterdam, midden in de Pijp, nog een filliaal geopend werd en dat vele foodbloggers genodigd waren om persoonlijk een kijkje te komen nemen en het een en ander te komen proeven. Marina, van Marina’s Bakery, opperde om samen te gaan. Hartstikke gezellig. 
 
We werden zeer enthousiast verwelkomd door Wouter, de eigenaar van de Yoghurt Barn. We kregen wat te drinken aangeboden, heerlijke thee hebben ze daar. En al snel gingen er diverse dienbladen rond met mini proeverijtjes. Het smaakte allemaal heerlijk.
 
Wouter en Esther Staal hebben samen deze zaken opgezet. Hun motto is: 
 
“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure.”
 
En genieten kan je daar. Je kan kiezen uit diverse soorten yoghurt, frozen yoghurt, hangop, magere yoghurt, boeren yoghurt of soja yoghurt. Dan komt het lastige gedeelte namelijk wat voor lekkers wil je er op. Er is keuze uit fruit, vers of gedroogd, muesli, nootjes, zaden etc.. En daar bovenop kan je kiezen uit wat verkruimelde bastogne of kletskoppen, stukjes brownie, brokken chocolade en nog veel meer. Je kan het zo gezond of zoet maken als je zelf wilt. Maar als je nou niet zo goed kan kiezen, zoals ik, dan hebben ze ook specials. Die veranderen per seizoen. Binnenkort komen de superfoods met toppings als: chiazaad, lijnzaad, mulberries, acai en pompoenpitten. 
 
Bezoekje aan de Yoghurt Barn
 
Op de eerste foto helemaal bovenaan zie je wat ik gekozen heb. Namelijk, frozen yoghurt met aardbeien, verse vijgen, stukjes brownie, munt suiker en wat honing. Zo lekker. Was overigens de eerste keer dat ik vijgen at. Ik ben om, binnenkort meer met vijgen te lezen hier. 
 
Al met al is het een heerlijke hotspot waar je bijvoorbeeld ’s morgens je ontbijtje kan halen of opeten. Of  ’s middags na het winkelen even bijkomen met een brownie en een glas vers geperst sap. Daarna kan je er weer helemaal tegenaan. Mocht je in de buurt zijn moet je echt even langs gaan. 
 
Yoghurt Barn Neude:
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
 
Yoghurt Barn Pijp:
Eerste van der Helststraat 80
1072 NZ Amsterdam
 
Foto’s: Yoghurt Barn + eigen.

Filed Under: 2013, Verslag Tagged With: #verslag, amsterdam, utrecht, yoghurt, yoghurt barn

Previous Post: « Review: BK Bakplaat Easy Basic
Next Post: Vongole van de bakplaat »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Griekse Yoghurt met in Honing gekarameliseerde Vijgen en Pistache nootjes. - I am Cooking with Love schreef:
    27 september 2013 om 09:05

    […] ik al eerder schreef in het stuk over de Yoghurt Barn, heb ik daar dus voor het eerst verse vijgen gegeten. En die waren me toch lekker. Ben de dagen […]

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake

Tuna Melt Zelf Maken

Pindarotsjes Zelf Maken

Pindarotsjes Zelf Maken

Lauwwarme salade met makreel, chorizo en appel

Lauwwarme salade met makreel, chorizo en appel

Gevulde Broodjes met Ei uit de Oven

Gevulde Broodjes met Ei uit de Oven

Instagram

Tessa

Koe Lo Kai - Zoet Zure Kip

Koe Lo Kai – Zoet Zure Kip

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025