• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / Foodblogswap / Foodblogswap – Pittige Makreelsalade

Foodblogswap – Pittige Makreelsalade

31 mei 2014 by I am Cooking with Love

Foodblogswap -  Pittige Makreelsalade

Foodblogswap – Pittige Makreelsalade

En toen was het weer tijd voor de Foodblogswap. Ik kreeg het blog Roots and Foods toegewezen. Deze blog is van 2 zussen uit een culinaire familie met 2 oma’s waarvan 1 uit Chili komt. Samen proberen ze zo gezond mogelijk te koken. Dus alles zelf gemaakt, zonder pakjes en zakjes. 
 
Ze hebben nog niet zo heel veel recepten staan maar dat was in dit geval niet zo  erg. Toen ik de makreelsalade zag staan wist ik dat dat ‘m zou worden. Ik ben dol op makreel en eet het veel te weinig. Uitgelezen kans om weer een bezoekje aan de visboer te brengen.
 

Zoals altijd is er ook een blogger(ster) die van mijn blog wat kookt. Helaas bleek het blog van degene die aan mijn blog was toegewezen niet meer bereikbaar. Heel vreemd en jammer. Op onze ‘Bloggers’ Facebook pagina, waar deze Foodblogswap georganiseerd wordt, deed ik mijn beklag en ik kreeg veel bijval. Het leuke en verrassende was dat er direct een paar blogsters aanboden om wat te koken van mijn blog. Zo leuk! Met als gevolg dat Ageeth van Ageeth eet en kookt mijn Tuna Melt maakte. En Jolien van Thuiskok koken vanuit je hart mijn Thaise Saucijzenbroodjes met Pinda’s maakte. Een grote verrassing en ontzetend lief van ze. 
 

Ingrediënten:

  • 100 gram makreelfilet
  • 1 fijngesneden lenteuitje
  • 1 tomaat, in blokjes,
  • 2 augurken, in blokjes
  • sambal, ik vind brandal erg lekker
  • mayonaise
  • peper uit de molen
  • gemengde sla

Zo maak je het:

  1. Pluk de makreelfilet en verwijder eventuele achtergebleven graatjes.
  2. Meng naar smaak de mayonaise met de sambal.
  3. Mix in een kom alle ingrediënten op de sla na.
  4. Leg een handje sla op een bord en schep de makreel er bovenop.
  5. Draai er verse peper overheen en eet smakelijk.

Filed Under: Foodblogswap, Salade, Vis Tagged With: makreelfilet, mayonaise, sambal, sla

Previous Post: « Uiendip Recept
Next Post: Rabarbertaartje met Mascarpone en Slagroomvulling »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Foodblogswap: garnalenburger met mango | Roots and Foods schreef:
    31 mei 2014 om 18:43

    […] P.S. De pittige makreelfiletsalade van vriendinnetje en gastblogster Annelies werd voor deze Foodblogswap getest door Tessa van I Am Cooking With Love. Je leest hier haar blog! […]

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Kaas Wontons met Honing-Mosterdsaus

Kaas Wontons met Honing-Mosterdsaus

Ham Kaas Omelet met Zongedroogde Tomaatjes en Basilicum

Ham Kaas Omelet met Zongedroogde Tomaatjes en Basilicum

Carpaccio van Bresaola met Eigengemaakte Truffelmayonaise

Carpaccio van Bresaola met Eigengemaakte Truffelmayonaise

Mini Quiche voor 1 Persoon

Mini Quiche voor 1 Persoon

Pompoenpuree Zelf Maken

Pompoenpuree Zelf Maken

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Wrap met Ketjapkip

Wrap met Ketjapkip

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023