• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Pizza / Pizza met Bresaola

Pizza met Bresaola

27 januari 2017 by I am Cooking with Love

Pizza met Bresaola

Pizza met Bresaola

Ik had nog wat bresaola over en besloot daar een pizza mee te maken. Ergens online had ik gezien dat de Albert Heijn kant en klare pizzabodems verkoopt. Er zit al een tomatensaus op en je hoeft ‘m alleen nog maar zelf te beleggen. Dat leek me ideaal. Deze keer had ik geen zin om zelf deeg te maken of met een rol koelvers deeg in de weer te gaan. Bovendien wilde ik het gewoon eens uitproberen.

Ik besmeerde de bodem met knoflookolie en aangezien ik verse knoflook had gebruikt was de smaak best pittig. Zie je dat nou niet zitten dan laat je dat weg en beleg je de bodem gelijk met de bresaola.

Ingrediënten voor 1 pizza:

  • 1 pizzabodem
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 8 plakjes bresaola
  • 6 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 rode ui in halve ringen
  • geraspte mozzarella
  • gedroogde oregano

Zo maak je het:

  1. Meng de uitgeperste knoflook met de olijfolie en smeer met een kwastje over de bodem van de pizza. ( Je zal olie overhouden.)
  2. Beleg de pizzabodem met de plakjes bresaola en verdeel de tomaatjes en rode ui er over.
  3. Bestrooi met de geraspte kaas en oregano.
  4. Bak in het midden van de oven in ongeveer 10 minuten af.

Filed Under: Hoofdgerecht, Lunch, Pizza Tagged With: Bresaola, kaas, mozzarella, pizza, rode ui, tomaatjes

Previous Post: « Bloody Mary Barbecoa Style
Next Post: Millionaire Shortbread »

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Teriyaki Saus Zelf Maken

Teriyaki Saus Zelf Maken

Bagna Cauda - Italiaanse Fondue met Ansjovis

Bagna Cauda – Italiaanse Fondue met Ansjovis

Gegratineerde Mosselen

Gegratineerde Mosselen

Schijn Bedriegt Macarons

Schijn Bedriegt Macarons

Koe Lo Kai - Zoet Zure Kip

Koe Lo Kai – Zoet Zure Kip

Instagram

Tessa

Sesam Snaps

Sesam Snaps Zelf Maken

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025