• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Brood / Gevulde Broodjes met Ei uit de Oven

Gevulde Broodjes met Ei uit de Oven

6 april 2013 by I am Cooking with Love

Gevulde Broodjes met Ei uit de Oven

gevulde broodjes met ei uit de oven

De afgelopen Paasdagen zag ik de ene uitgebreide ontbijt/brunch tafel na de ander op Twitter en Facebook voorbij komen. Allerlei gerechten werden gemaakt. Van een ‘gewoon’ gekookt eitje tot chique gerechten die niet zouden misstaan in een 3 sterren restaurant. Van potten thee tot flessen champagne.

Ik weet niet wat het is met Pasen maar op de een of andere manier weet ik nooit precies wanneer het nou is en dan ineens is het aanstaand weekend al. Je ziet in de winkels boodschappenkarretjes tot de nok vol geladen alsof we de hongerwinter tegemoet gaan. Terwijl er maar 1 dag de winkels dicht zijn.

Kortom ik heb er niet zo veel mee. Is niet erg….vind ik. Maar aangezien Bonuszoon bij ons was wilde ik toch iets maken met ei wat ik normaal gesproken niet maak. Dat werden dus deze gevulde broodjes.

Ze smaken ook heerlijk op dagen buiten Pasen om! 🙂

Ik nam:

  • 4 afbakpistoletjes
  • 4 eieren
  • 100 gram spekreepjes uitgebakken
  • halve puntpaprika
  • 80 ml slagroom
  • 1 eetlepel gedroogde of verse bieslook
  • 50 gram geraspte kaas
  • Adobo All purpose seasoning of zout
  • peper

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snij met een scherp mesje een V uit de broodjes en hol een beetje uit.

Klop de eieren samen met de slagroom los in een kom. Voeg de fijngesneden paprika, uitgebakken spekjes, kaas, kruiden, peper en zout of seasoning toe.

Verdeel het mengsel over de 4 broodjes en plaats ze op een bakplaat. Bak ze ongeveer 20 – 25 minuten in de oven. Of totdat de broodjes goudbruin zijn en de vulling gestold.

Filed Under: Brood, Lunch, Ontbijt Tagged With: broodjes, ei, kaas, slagroom

Previous Post: « Vegetarische Vietnamese Loempiaatjes
Next Post: Frambozen SoufflĂ© Met Verborgen Chocolade »

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Zelf pepernoten maken en dus géén kruidnoten.

Zelf pepernoten maken en dus géén kruidnoten.

Crackers met Olijfolie en Gerookte Paprika

Crackers met Olijfolie en Gerookte Paprika

Bananenbrood met Rumrozijnen

Bananenbrood met Rumrozijnen

Deeg over? Pizza in een potje.

Deeg over? Pizza in een potje.

Frambozen Soufflé Met Verborgen Chocolade

Frambozen Soufflé Met Verborgen Chocolade

Instagram

Tessa

Bladerdeeg Hapjes met Blauwe Kaas Vulling

Bladerdeeg Hapjes met Blauwe Kaas Vulling

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025