• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Brood / Geroosterde Druiven met Tijm en Geitenkaas op Gegrild Brood

Geroosterde Druiven met Tijm en Geitenkaas op Gegrild Brood

31 mei 2013 by I am Cooking with Love

Geroosterde Druiven met Tijm en Geitenkaas op Gegrild Brood

 
 

Geroosterde Druiven met Tijm en Geitenkaas op Gegrild Brood

Wat is de combinatie druiven, tijm en geitenkaas toch lekker. De geur van de tijm als je er mee kookt of bakt geeft me altijd een heerlijk zomer gevoel. Die geur rook ik weer toen ik de druifjes in de oven aan het roosteren was. Heerlijk.
Dit broodje zou je best als voorgerechtje kunnen serveren bedacht ik me of als hapje bij de borrel. Maar ik at het tijdens de lunch. 
 
Dit heb je nodig:
  • druiven
  • olijfolie
  • zout
  • takjes tijm
  • zachte geitenkaas
  • brood bijv. stuk stokbrood
Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de olijven met wat olijfolie en een snufje zout. Rits wat blaadjes tijm van de takjes en meng met de druiven. Leg de druiven op een bakplaatje en bak ze ongeveer 7 – 9 minuten in de oven. Laat ze er niet TE lang in want een beetje bite in de druif is wel lekker. 
 
Verhit ondertussen een grillpan op medium hoogte. Snij een stuk brood af en smeer het in met wat olijfolie. Grill het brood tot het mooi geroosterd is. 
 
Beleg het brood met de verkruimelde geitenkaas, leg er een paar druiven op en hap.

Filed Under: Brood, Lunch, Snack, Voorgerecht Tagged With: brood, druiven, geitenkaas, tijm

Previous Post: « Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus
Next Post: Foodbloggersweekend 2013 »

Reader Interactions

Comments

  1. Caroline Brouwer says

    31 mei 2013 at 09:29

    Wat klinkt dat lekker en prachtige foto! Komt op mijn “to-do-lijstje” ;-))
    Je éclairs van Jamie staan er ook nog op!

  2. I am Cooking with Love says

    31 mei 2013 at 09:43

    Dank je wel Caroline! Ik ben een beetje aan het oefenen met mijn nieuwe camera. 😉

    Je gaat het nog druk krijgen! haha. Maar dit broodje is wel een stuk sneller gemaakt dan de éclairs.:)

  3. junglefrog says

    31 mei 2013 at 10:44

    O wat lekker Tessa! En goed bezig met dat oefenen zeg ik.. 😉 Krijg er honger van!

  4. I am Cooking with Love says

    31 mei 2013 at 10:46

    Hahaha dank je Simone, ja moet nog veel oefenen. Dit is eigenlijk één van de eerste foto’s. Het grappige is dat ik de winkel in ging voor een Canon en eruit ging met een Sony! 🙂

    Maar dat je er honger van krijgt is wel een goed teken!! hihi.

  5. Caroline Brouwer says

    26 augustus 2013 at 08:23

    Gisterenavond heb ik deze crostini voor mijn bezoek gemaakt. We vonden het een erg lekkere combinatie!

  6. I am Cooking with Love says

    26 augustus 2013 at 08:33

    Wat leuk om te horen dat je ze gemaakt hebt. En dat ze smaakten.

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

CuliPerslunch 2016

CuliPerslunch 2016

Ik heb een datum!

Ik heb een datum!

Liebster Award

Liebster Award

Filotaart met Spinazie, Feta en Pijnboompitten

Filotaart met Spinazie, Feta en Pijnboompitten

Rieska - Fin's Plat Brood met Aardappel

Rieska – Fin’s Plat Brood met Aardappel

Instagram

Tessa

fonQblogevent met Weber BBQ

fonQblogevent met Weber BBQ

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025