• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Brood / Champignonsoep met lekker broodje

Champignonsoep met lekker broodje

18 april 2012 by I am Cooking with Love

Gisteren was de man ’s avonds werken en dat betekent voor mij dat ik maaltijden kan maken met bijvoorbeeld vis of blauwe kaas of soep!!! Want ja, volgens de man, en blijkbaar denken meer mannen er zo over, is soep geen eten.

Nu ben ik dol op soep en kan ik dat echt elke dag eten. Heerlijk. Doe er een lekker broodje bij en klaar ben je. Er zijn wel een paar soepen die de man lekker vind hoor maar het hoeft voor hem geen wekelijks terugkerend iets te zijn.

Als ik dan soep maak, maak ik die natuurlijk zelf. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatste een blik of zak heb gekocht. Ik vind dat gewoon veel leuker om zelf te doen! En je kan hem helemaal maken zoals jij dat wilt.

In mijn zoektocht door Es’ Factory kwam ik de champignonsoep tegen. Het recept las ik door en vond het lekker klinken. Dus gisteren naar de winkel en ’s avonds gemaakt. Hier kan je het recept terug vinden.

Terwijl de champignonnetjes in de pan lagen begon ik met m’n ‘panini’. Aangezien ik geen panini kon vinden had ik een afbakpistoletje gebuikt, net zo makkelijk.

Op de broodsite vond ik een lekker broodje. Een broodje met salami, plakjes tomaat, zachte geitenkaas en wat oregano. Dat tussen de contactgrill en klaar.

Zo zag hij eruit voordat hij onder de grill ging.

De soep was uiteindelijk ook klaar en klaar om geproefd te worden. Ik had een blokje champignonbouillon gebruikt, had ik nog. Geen nootmuskaat want dat had ik niet! En wat peterselie, al was het maar voor de spikkels.

Hij smaakte lekker maar ik miste toch wat. Knoflook. Aangezien de soep al klaar was deed ik er wat knoflookpoeder bij en ja…heerlijk. Samen met dat broodje, wat er qua smaak misschien helemaal niet bij past, was het een heerlijk maaltje.

Heb nog genoeg soep over dus ik weet al wat ik vanavond eet!!

Filed Under: Brood, Hoofdgerecht, Soep, Voorgerecht Tagged With: broodje, champignon, champignonsoep, geitenkaas, soep

Previous Post: « Mijn ongebruikte marmeren vijzel
Next Post: Maar wie is Bono nou eigenlijk? »

Reader Interactions

Comments

  1. 'Es' (@EsFactory) says

    18 april 2012 at 10:09

    Ja, knoflook, dat is ook een goede! Maar Puberdochter houdt vooral van simpel, vandaar. 🙂
    Lekker broodje en die site kende ik niet, dankje!

  2. I am Cooking with Love says

    18 april 2012 at 10:40

    Ik ben heel erg van de knoflook. Kan niet genoeg in…heerlijk. En dat broodje was echt heeeel lekker.

  3. Els says

    18 april 2012 at 23:48

    Wij zijn hier allemaal best ‘soepig’ en een maaltijdsoep fietst er altijd wel in. Ook lekker handig in het weekend:)En net als Es kende ik die site ook nog niet dus… jippie nog meer te lezen en te snuffelen

  4. I am Cooking with Love says

    19 april 2012 at 09:24

    Blij om zowel jou als Es nog te kunnen wijzen op een site! #zijdieallesweten 😉

Trackbacks

  1. Echt lekkere Goulashsoep « I am Cooking with Love schreef:
    22 april 2012 om 20:01

    […] Champignonsoep met lekker broodje […]

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Buikspek met Midden-Oosterse Specerijen

Buikspek met Midden-Oosterse Specerijen

Het nieuwe kaviaar eten: Frietje kaviaar.

Het nieuwe kaviaar eten: Frietje kaviaar.

Opname voor amputatie

Waarom een beenamputatie?

Witte chocoladereep met pistache, gedroogde aardbeien en popcorn

Witte chocoladereep met pistache, gedroogde aardbeien en popcorn

Recept voor Pulled Pork uit de Slowcooker

Recept voor Pulled Pork uit de Slowcooker

Instagram

Tessa

Gevulde Portobello’s met Zwarte Knoflook

Gevulde Portobello’s met Zwarte Knoflook

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025