• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / 2014 / Review: 1000 en 1 smaken

Review: 1000 en 1 smaken

31 januari 2014 by I am Cooking with Love Leave a Comment

Nougat
Popcorn
Pasta

Zeezout met chilipeper
Balsamico Vinaigrette
Zure kersen

Knoflookolie

REVIEW: 1000 EN 1 SMAKEN

Onlangs werd mij gevraagd of ik interesse had om een paar producten uit te proberen van de delicatesse webshop 1000 en 1 smaken. Ik kende de site en wist dat ze veel mooie en lekkere producten verkochten. Dus ja ik was wel nieuwsgierig en geïnteresseerd.
 
Een mooi pakketje met zorgvuldig per stuk verpakte producten werd afgeleverd en het zag er allemaal even mooi uit. Een van de eerste dingen die ik zag was de nougat. Die moest ik direct verstoppen voor de Man. Hij is dol op nougat en zou met alle liefde mij willen helpen die reep op te eten. Maar ja, er moest eerst nog een foto van gemaakt worden en dat kon pas later. Mede foodbloggers zullen deze situatie zeker herkennen. Eerst op de foto dan pas happen.
 
 
En de nougat was het wachten waard. Die was zo lekker. Ik heb er een klein stukje van gegeten en de rest mocht de Man opeten. Vond hij niet erg.
 
Het kleine potje knoflookolie zag er ook zo schattig uit. Eerst wilde ik dat gebruiken om mijn gamba’s er mee te marineren maar omdat het zo’n klein potje was en dus zo op heb ik de olie gebruikt om sneetjes stokbrood mee in te smeren en even onder de grill te leggen. Smullen bij de borrel. 
 
En die popcorn, ja dat zakje was echt véél te klein. Of je een appeltaartje aan het eten was, maar dan in popcorn vorm. Heel zoet maar echt een verwennerij momentje. 
 
Het zakje met zeezout en chilipeper ga ik overdoen in een lege pepermolen. Voor de zure krieken wil ik nog opzoek naar een recept. Iets met varkensvlees is altijd wel een goede combinatie.  Daarbij een frisse salade met die balsamico vinaigrette. Dat is een mooie fles die je eerst goed moet schudden zodat de olie met de azijn vermengd wordt en je daarna over je sla kan schenken.
 
Al met al een echt verwenpakketje. Ik heb er van genoten. 

Filed Under: 2014, Verslag Tagged With: delicatesse, review

Previous Post: « Thaise Saucijzenbroodjes met Pinda’s
Next Post: Rookkaas Crackers Maken »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Gekarameliseerde Uien - Champignonsoep

Gekarameliseerde Uien – Champignonsoep

Bounty's zelf maken

Bounty’s zelf maken

Thaise Saucijzenbroodjes met Pinda’s

Crackers met Olijfolie en Gerookte Paprika

Crackers met Olijfolie en Gerookte Paprika

Bagna Cauda - Italiaanse Fondue met Ansjovis

Bagna Cauda – Italiaanse Fondue met Ansjovis

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Rode Linzensoep met Chorizo

Rode Linzensoep met Chorizo

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023