• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Verslag / Recensie: Guilty Pleasures

Recensie: Guilty Pleasures

13 december 2015 by I am Cooking with Love

Recensie: Guilty Pleasures

In de meeste kookboeken staan helemaal achterin een handjevol zoete recepten. Zoals toetjes of andere zoete bakrecepten. Meestal ook een paar cakes en een paar ijsrecepten. In het boek van Sabine Koning, Guilty Pleasures, begint het met zoet en eindigt het met zoet. Bij wijze van want het begint eerlijk gezegd met hartig namelijk haar versie van de Mc Donalds Big Mac. Maar het is een boek vol met recepten die je niet elke dag zou moeten eten. Doe je dat wel, wat natuurlijk mag hoor, dan slib je binnen no time helemaal dicht.

Maar heb je nou eens zin in Oreoijs, of een sappige hamburger met alles ‘d’r op en d’r an’. Of pizza of soesjes of pindakaas-kitakat-cookiebars of Mexicaans nacho’s en zo kan ik nog wel even doorgaan, dan moet je dit boek hebben.

Het staat bomvol met ‘Guilty Pleasures’ recepten. En ja met echte boter en suiker en volvette kaas etc. Deep down weten we allemaal dat dat gewoon het lekkerste is.

Sabine heeft een foodblog OhMyFoodness waar ze al jaren elke dag recepten op plaatst. Nu was het tijd voor een boek. Die ze zelf helemaal gefotografeerd heeft. Het boek is leuk vormgegeven met veel leuke tekeningetjes voor elk hoofdstuk.,

Er zijn 8 hoofdstukken met ieder zijn eigen thema. Zo heb je:

  • Fastfood Friday
  • Dudefood
  • Perfect Pie’s
  • Fingerlicking Five
  • Sexy Sweets
  • 180 Degrees To Heaven
  • Happy Homemade
  • Delish Desserts.

Onder elke titel kan je zo’n 8 à 9 recepten vinden. Keuze genoeg om eens lekker in het weekend te gaan bakken en genieten. Misschien een leuk cadeau voor de kerst? Ik denk dat je bij de zoetekauw in je familie of vriendenkring dan niet meer stuk kan.

Het boek is uitgegeven door: Nieuw Amsterdam en is in diverse boekenwinkels te koop.

[bol_product_links block_id=”bol_566c665ca3b23_selected-products” products=”9200000045904634″ name=”bol” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Filed Under: Verslag Tagged With: guilty pleasures, recensie

Previous Post: « Tonnato met avocado op toast.
Next Post: Grieks kaas brood – Tiropsomo »

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

2e Blogverjaardag - I am Cooking with Love

2e Blogverjaardag

Caramel Popcorn Zelf Maken

Caramel Popcorn Zelf Maken

Witte Chocoladetruffels met…venkel!

Witte Chocoladetruffels met…venkel!

Mijn ongebruikte marmeren vijzel

Cook's One Line a Day - 5-jarig dagboek voor Foodies

Cook’s One Line a Day – 5-jarig dagboek voor Foodies

Instagram

Tessa

Valentijn Foodswap

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025