• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / 2014 / 2e Blogverjaardag

2e Blogverjaardag

13 april 2014 by I am Cooking with Love

2e Blogverjaardag

2e Blogverjaardag

Sinds ik ben gaan bloggen vier ik 3 verjaardagen. Dat lijken misschien 2 teveel maar toch doe ik het omdat ik het belangrijk vind. Natuurlijk vier ik mijn ‘gewone’ verjaardag. De dag dat ik geboren ben. Namelijk op 9 Augustus. Maar 16 Februari is ook een dag die ik vier. Misschien niet elke keer met een feestje zoals in het begin maar ik sta wel degelijk stil bij deze voor mij zeer belangrijke dag. Dat is namelijk de dag dat ik in 2002 getransplanteerd werd. Ik kreeg toen een nieuw hart en 2 nieuwe longen. Alles in 1 keer. Oftewel een heel nieuw motorblok zoals ik dat noem. 
 

Zoals je je kan voorstellen was dat een heftige tijd met veel opstartproblemen na de transplantatie. Maar wonder boven wonder heeft mijn lijf niet opgegeven en zich langzaam maar zeker hersteld. Iets waar ik nog steeds vol bewondering en met respect aan (terug)denk. 
 
Dit is dus alweer ruim 12 jaar geleden en ik besef me heel goed wat een mazzel ik heb gehad en nog heb. Dat ik nog zo lang leef en nog zo relatief goed. Ik kan doen wat ik wil. Moet wel regelmatig naar ziekenhuizen voor controles enzo, iets waar ik met steeds meer tegenzin naar toe ga, maar als dat alles is. En veel dingen kosten me steeds meer energie en dus moet ik het rustiger aan doen of verdelen. Niet alles tegelijk willen. Want mijn lijf roept me keihard terug als ik toch te lang in die keuken heb gestaan. Maar dat koken vind ik juist zo leuk. Dat is soms best frustrerend.
 
Dat is ook een van de redenen dat je hier niet elke dag of zoveel keer per week een recept ziet verschijnen. Soms heb ik de geest en energie en maak ik achter elkaar heerlijke dingen die ik hier dan plaats. En soms is het even op en dus wat stiller.
 
Maar het bloggen vind ik nog steeds zo leuk om te doen en vandaar dat ik ook die verjaardag vier. En dat is nu alweer 2 jaar geleden dat ik begon. Zoals je je kan voorstellen werk ik dus niet en ben ik veel thuis. Maar via het bloggen heb ik virtueel, en sommigen in het echt, zoveel leuke en lieve mensen leren kennen. Ook heb ik geweldige blogevents mee mogen maken en ik kan je zeggen dat het mijn horizon absoluut verbreed heeft. Er ging een wereld voor me open en ik vind het geweldig. 
 
Plus het feit dat jullie, mijn lezers, langs komen en mijn stukjes lezen. Sommigen zelfs het een en ander maken en er over vertellen vind ik zo ontzettend leuk. Daar wil ik jullie voor bedanken. 

Win Actie

Robert Kroon van Kroon op het Werk is een van die geweldige mensen. Hij heeft me enorm geholpen om aan leuke en lekkere producten te komen die ik mag uitdelen. In samenwerking met een aantal geweldige bedrijven heb ik 4 super-size-verwen-pakketten samengesteld. En jij kan daar 1 van winnen!!
 
Kom morgen terug en lees alles over wat er in de pakketten zit en hoe je er 1 kan winnen. Ik zou het doen als ik jou was.

Filed Under: 2014, Verslag Tagged With: verjaardag, Win Actie

Previous Post: « Romige Groene Asperges met Pasta
Next Post: Win Actie: 4 Grote Verwenboxen »

Reader Interactions

Comments

  1. Andrea - 4pure says

    13 april 2014 at 08:36

    Gefeliciteerd en nog vele mooie (blog) jaren

  2. Marjan says

    13 april 2014 at 08:47

    Gefelicteerd met alle verjaardagen !

  3. Aranka says

    13 april 2014 at 09:30

    Gefeliciteerd! 3 mooie verjaardagen om te vieren! ik hoop dat je ze allemaal nog heel lang kunt vieren.

  4. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 09:31

    Dat vind ik lief van je Aranka! Ik hoop het ook! 🙂

  5. Marleen says

    13 april 2014 at 09:37

    Hiep, hiep, hoera! Gefeliciteerd Tessa! En dat er nog vele jaren zullen volgen!

  6. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 09:39

    Dank je wel Marleen! Daar ga ik ook voor. 🙂

  7. Es says

    13 april 2014 at 09:57

    Van harte gefeliciteerd Tessa! Dat er nog maar velen mogen volgen!

  8. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 09:59

    Dank je lieve Es!! <3

  9. Maaike says

    13 april 2014 at 10:15

    Hieperdepiep Hoera! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Drie fantastische verjaardagen! Op naar de volgende (blog)verjaardagen! 🙂

  10. geurvanmaillard says

    13 april 2014 at 10:46

    Gefeliciteerd. Regelmatig of niet, ik blijf je volgen.

  11. Aly Overvelde-Beettjer says

    13 april 2014 at 11:32

    Gefeliciteerd dapper mens!

  12. deepertonesofblue says

    13 april 2014 at 12:13

    Gefeliciteerd 🙂

  13. Martine says

    13 april 2014 at 12:28

    Hieperdepiep HOERA!! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ook ik hoop dat er van al je verjaardagen nog vele mogen volgen!.

  14. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 12:37

    Dank je Paul, vind ik leuk. 🙂

  15. culinette says

    13 april 2014 at 13:43

    Geweldig! Drie fantastische verjaardagen. Respect jongedame. Je bent een kanjer!

  16. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 13:47

    Dank je wel Culinette!!! Doet me goed te horen. 🙂

  17. Nell nijssen says

    13 april 2014 at 15:04

    Proficiat, Tessa! Blijven bloggen, blijven ademen en alles sal reg kom. Driewerf hoera voor jou en je fantastische hartje!

  18. I am Cooking with Love says

    13 april 2014 at 15:22

    Een virtuele knuffel voor jou Nell!! x

  19. Hazel says

    14 april 2014 at 10:16

    Hiep Hiep Hoera!! Weliswaar een paar dagen later, maar dan nog.. elke nieuwe dag is een reden voor een feestje 😉 Dat er nog maar veel mooie jaren bij mogen komen in goede gezondheid!

    Liefs, Hazel

  20. I am Cooking with Love says

    14 april 2014 at 10:54

    Maar 1 dag later Hazel! Ik zie nu net dat de helft van mijn tekst er niet staat. Maar ik dankte je voor je lieve reactie. Inderdaad, elke dag is er 1 en daar maken we een feestje van. 🙂

  21. Annemarie says

    16 april 2014 at 07:33

    Nog van harte Tessa, bewondering en respect voor jou!

  22. I am Cooking with Love says

    16 april 2014 at 09:56

    Dank je wel Annemarie. Fijn om te horen.

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Recensie: Koken met Kleur! van Joke Boon

Recensie: Koken met Kleur! van Joke Boon

Glas in Lood Koekjes

Glas in Lood Koekjes

Truffelkaas Tosti met Kruidenboter

Truffelkaas Tosti met Kruidenboter

Pasen Rocky Road

Pasen Rocky Road

Hummus met Pijnboompitten Zelf Maken

Hummus met Pijnboompitten Zelf Maken

Instagram

Tessa

Ikan Pepesan - Indische Makreel

Ikan Pepesan – Indische Makreel

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025