• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / Erbij / Pittige Gevulde Eieren voor Pasen

Pittige Gevulde Eieren voor Pasen

23 maart 2016 by I am Cooking with Love Leave a Comment

Pittige Gevulde Eieren voor Pasen

Pittige Gevulde Eieren voor Pasen

Eindelijk kon ik deze leuke eierschaal gebruiken die ik van mijn moeder had gekregen. Hij lag al een tijdje in een la en met Pasen steeds dichterbij komend moest ik er natuurlijk wat mee doen.

Deze eitjes zijn een klein beetje zoetig en hebben een licht pittige nasmaak. Ik vind dat lekker maar als je bang bent dat het een beetje ’te’ is dan halveer je de Tabasco gewoon. Dat zal wel schelen.

Ingrediënten:

  • 6 hard gekookte eieren
  • 40 gram Boursin
  • 6 Peppadew pepertjes (mild)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1/2 theelepel Tabasco
  • Peper en zout

Zo maak je het:

  1. Pel en halveer de eieren. Schep de eidooiers eruit en doe ze in de kom van je keukenmachine. Bewaar de helften eiwit in een bakje afgedekt in de koelkast tot verder gebruik.
  2. Mix in de keukenmachine de eidooiers, Boursin, Peppadew pepertjtes, mayonaise en Tabasco.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schep het eimengsel over in een spuitzak met een kartelmondje. Heb je geen spuitzak dan kan je een plastic (boterham)zakje gebruiken en een puntje afknippen. Of vul de eieren met een lepel.

Filed Under: Erbij, Lunch, Snack Tagged With: eieren, gevulde eieren, hapje, Pasen

Previous Post: « Recensie: Wedden dat het lekker is!
Next Post: fonQblogevent met Weber BBQ »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Broodje Kip Oestersaus

Broodje Kip Oestersaus

Vegetarische Kip Ketjap Kroketjes

Vegetarische Kip Ketjap Kroketjes

Liebster Award

Liebster Award

Mexicaanse Taquitos Zelf Maken

Mexicaanse Taquitos Zelf Maken

Vadouvan Mosselen

Vadouvan Mosselen

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Rabarberijs

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023