• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Verslag / Recensie: Het spirelli kookboek

Recensie: Het spirelli kookboek

17 januari 2016 by I am Cooking with Love

 

Recensie: Het spirelli kookboek

Recensie: Het spirelli kookboek

Een lange tijd geleden kocht ik zo’n spiraalsnijder. Je weet wel, een soort van super size puntenslijper maar dan voor groenten. Ik had een boel goede bedoelingen en plannen. Ja, echt. Dit zou me namelijk tot nog meer groenten doen eten. En meer gevarieerd ook nog. Nou, ik zal je heel eerlijk zeggen, ik ben niet verder dan een courgette gekomen. Courgette pasta maakt ik er mee. Heerlijk hoor. Met tonijn, rode pesto en crème fraiche enzo. Echt super lekker maar daar hield het dan ook bij op. De spiraalsnijder belande in een la en daar bleef hij heel lang onaangeroerd liggen.

Elke keer als ik de la opende en hem zag liggen dacht ik: ‘ik moet er echt wat meer mee gaan doen!’. Maar als snel ging de la weer dicht. Uit het oog uit het hart.

Tot ik dit boekje voorbij zag komen. Het spirelli kookboek. Zou ik dan eindelijk wat meer gemotiveerd worden om de spiraalsnijder te gaan gebruiken?

Het Spirelli Kookboek

Recensie: Het spirelli kookboek

Het is een dun boekje met voorin uitleg welke soorten snijders er zijn en hoe ze werken. Dan volgen er 3 hoofdstukken.

Groentenhapjes

Salades

Hoofdgerechten

Bij elk recept staat beschreven welke snijder je kan gebruiken en eventueel alternatieven. Voor hoeveel personen het gerecht is en er staat een mooie foto bij.

Het zijn niet alleen maar salades wat je misschien zou denken. Ook warme gerechten kan je in het boekje vinden. Zoals bijvoorbeeld tempura of aardappelspaghetti. Je hebt een keuze uit 30 verrassende recepten.

Dit is echt een boekje wat je leuk cadeau kan doen aan iemand en dan geef je er natuurlijk ook een spiraalsnijder bij. Kan de persoon gelijk aan de slag.

De uitgeverij is: Good Cook en kost 6,95.

Filed Under: Verslag Tagged With: gezond, groenten, spriaalsnijder

Previous Post: « Het nieuwe kaviaar eten: Frietje kaviaar.
Next Post: Cook’s One Line a Day – 5-jarig dagboek voor Foodies »

Reader Interactions

Comments

  1. cheeseandchinese says

    17 januari 2016 at 13:10

    Lijkt me een erg leuk boek! Wij zijn ook erg van het ‘spiralizen’, vooral met zoete aardappel is dit erg lekker..

  2. I am Cooking with Love says

    17 januari 2016 at 13:13

    Goed bezig zeg. En wat doe je dan verder met de zoete aardappel?

  3. cheeseandchinese says

    19 januari 2016 at 09:52

    We hebben er een soort carbonara mee gemaakt! Heel erg lekker 🙂

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Vegetarische Vietnamese Loempiaatjes

Vegetarische Vietnamese Loempiaatjes

Chinese Lente-ui Pannenkoekjes

Chinese Lente-ui Pannenkoekjes

Millionair Shortbread

Millionaire Shortbread

Mangopudding.

Mango Pudding

Focaccia met Tomaatjes

Focaccia met Tomaatjes

Instagram

Tessa

Tarte Tatin van Peer met Gorgonzola

Tarte Tatin van Peer met Gorgonzola

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025