• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Verslag / Mijn eerste post.

Mijn eerste post.

13 april 2012 by I am Cooking with Love Leave a Comment

Het mag dan wel vrijdag de 13e zijn maar vandaag ben ik gestart met bloggen. Dankzij Es’ Factory die mij het laatste zetje heeft gegeven.

Deze blog zal gaan over eten, koken en alles daarom heen. Het begon met het maken van een paar recepten van Esmee. Ik zei voor de grap dat ik haar hele blog af ging werken. Waarna zij weer opperde om daar een blog over te schrijven.

En zie hier de start.

Maar ook zal het gaan over het feit dat ik in 2002 een hart en dubbele longtransplantatie heb ondergaan. En over Bono. Ons katje dat net 1 jaar is. Het is zo’n schat. Waarschijnlijk over nog meer dingen die niet veel met eten of koken te maken zullen hebben maar ik gewoon even kwijt wil.

Veel leesplezier.

Filed Under: Verslag

Next Post: Hutspot »

Reader Interactions

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Foodblogswap - Mini Appeltaartjes

Foodblogswap – Mini Appeltaartjes

Bloederige Botten Voor Halloween

Bloederige Botten Voor Halloween

Cantaloupe met Mozzarella, Prosciutto en Balsamicosiroop

Cantaloupe met Mozzarella, Prosciutto en Balsamicosiroop

Deeg over? Pizza in een potje.

Deeg over? Pizza in een potje.

Honing-Madeleines

Honing-Madeleines

Instagram

Tessa

Gemarineerde champignons in aioli

Gemarineerde champignons in aioli

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025