• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Poll / Opbiechten!

Opbiechten!

17 mei 2012 by I am Cooking with Love

Ik las ooit ergens dat theelepeltjes niet bedoeld zijn om pindakaas uit de pot te lepelen! Op de een of andere manier voelde ik me betrapt toen ik dat las want elke keer als ik dat, stiekem toch, doe schiet me dat te binnen. Maar ik voelde me blijkbaar niet betrapt genoeg om het niet meer te doen!

Dus toen vroeg ik me af wat zijn jullie ’theelepel-zondes’?? Of misschien wel eetlepel-zondes. Vertel het me…

[polldaddy poll=”6235914″]

Filed Under: Poll Tagged With: poll

Previous Post: « Tastes Like Lasagne Soup
Next Post: Aan het eind van mijn geld is er vaak nog zoveel maand over. »

Reader Interactions

Comments

  1. 'Es' (@EsFactory) says

    17 mei 2012 at 11:50

    hahaha, ik doe dat nooit bedenk ik me. Misschien moet ik er eens mee beginnen?
    Wel leuke poll!

  2. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 11:55

    Nee?? Wat goed zeg. Maar misschien heb ik nu iets in je wakker gemaakt…Ohhjeee. haha. Vraag het eens aan je dochter of zij misschien zo’n lepelzonde heeft? Of de man…;)

  3. Ingrid says

    17 mei 2012 at 11:57

    pindakaas natuurlijk…..maar wel met nootjes…;-)…en af en toe een lepeltje nutalla…hmmm…zo lekker..

  4. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 11:58

    Jaaaa heerlijk hè? Soms heb je daar gewoon behoefte aan! hahahahha

  5. Linda says

    17 mei 2012 at 11:59

    Netjes dat je er nog bestek bij gebruikt 🙂

  6. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 12:01

    HAHAHAHAHHAHHA. Ja maar ik heb het niet zo op ‘natte vingerwerk’!

  7. Paul Oosten says

    17 mei 2012 at 12:13

    Osseworst. Met wat peper en zout als een gekookt eitje (leeg)lepelen…

  8. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 12:15

    Zo’n hele worst neem ik aan?! Heerlijk…

  9. Jeanne says

    17 mei 2012 at 13:00

    Dulce de Leche…..heerlijk.
    En dan moet ik oppassen dat ik niet de pot leeglepel….
    Net als de beslagkom leeglikken met je vinger….
    Denk dat iedereen dat wel kent

  10. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 13:14

    Nou ik zie vaak ‘Dulce de Leche’ voorbijkomen op sites enzo maar wist dus eigenlijk niet wat het precies was. Ja iets met zoete melk. Net dus even gegoogled en gevonden. Nu kan ik me helemaal goed voorstellen dat je dat leeg wilt lepelen!! haha Heerlijk.

  11. Ellis says

    17 mei 2012 at 17:43

    Ik nam vroeger wel eens een hap uit de kaas, wat ik natuulijk keihard ontkende wanneer ma de kaas voor mijn neus hield 🙂 en bij het tafel afruimen likte ik het dopje van de Maggiefles. Maar ergens een lepel uithalen heb ik ook nog nooit gedaan!

  12. I am Cooking with Love says

    17 mei 2012 at 18:34

    Hahaha en dan strak je moeder blijven aankijken en ontkennen!!
    Maar nog nergens een theelepeltje in gestoken? Hoop niet dat ik nu iets in je wakker heb gemaakt elke keer als je de pindakaaspot pakt! 😉

  13. brendakookt says

    21 mei 2012 at 11:34

    Zeker pindakaas! Loove it!

  14. I am Cooking with Love says

    21 mei 2012 at 22:53

    Hier nog 1!!! 😉

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Thaise Kipsalade met Kokos en Komkommer

Thaise Kipsalade met Kokos en Komkommer

Warme Aardappelsalade met Spinazie, Bacon en Parmezaanse Kaas

Warme Aardappelsalade met Spinazie, Bacon en Parmezaanse Kaas

Gevulde Aardappel met Broccoli, Paprika en Spekjes

Gevulde Aardappel met Broccoli, Paprika en Spekjes

Warme Coco Chocolademelk - 1

Warme Coco Chocolademelk

Stilleven, Adriaen van Utrecht, 1644 Rijksmuseum

Geef je op: Foodbloggersweekend in Mei 2013

Instagram

Tessa

Teriyaki Saus Zelf Maken

Teriyaki Saus Zelf Maken

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025