• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / Pizza / Deeg over? Pizza in een potje.

Deeg over? Pizza in een potje.

27 april 2012 by I am Cooking with Love Leave a Comment

Deeg over? Pizza in een potje.

Deeg over? Pizza in een potje.

Ja en dan heb je nog best veel deeg over na het pizza bakken. Want ik had maar 1 pizza gemaakt uit de bol deeg waarvan zeker 3 pizza’s gemaakt konden worden.  Bij Eetlust! had ik haar recept van Pizza in een potje al een tijdje geleden gezien. En wederom zag het plaatje er heerlijk uit.

Het overgebleven deeg lag nog in de koelkast klaar om te gebruiken. En vanmorgen schoot me de potjes-variant me te binnen.

En het is zo simpel. Je neemt een klein beetje deeg en rolt dat uit tot een dun lapje. Je vet een soufflépotje in met wat olie of boter en legt je lapje deeg erin.

Els stelde voor om wat tomatensaus erin te doen als je dat nog had. Ja, dat had ik wel maar dat lag in de vriezer. Maar een lepeltje Pizza Quicksaus werkte net zo goed.

Dan kan je hem eigenlijk vullen zoals jij dat lekker vind. Ik had een beetje geraspte kaas erin gedaan met 4 gehalveerde cherrytomaatjes. Wat Italiaanse kruiden, zoals oregano erover. Een klein stukje verkruimelde Danablu en als dekseltje een plakje salami. Maar ook daar kan je natuurlijk variëren. Beetje ham, of ontbijtspek of misschien zelfs een plakje kipfilet. Doe eens gek.

Dan gaat ie zo’n 15 minuten in een oven die je voorverwarmd hebt op 180 graden. En daarna smullen.

[slideshow]

Filed Under: Pizza, Snack Tagged With: deeg, kaas, pizza

Previous Post: « Pizzaatje maken.
Next Post: Leuke gadgets gekocht bij Oldenhof. »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Pizzaatje maken.

Pizzaatje maken.

Choco watermeloen met gehakte nootjes

Choco Watermeloen met Gehakte Nootjes

Focaccia met rauwe ham en groene asperges

Focaccia met rauwe ham en groene asperges

Zomerse Aardbeien Cake

Zomerse Aardbeien Cake

3-Kazen Preischotel

3-Kazen Preischotel

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Mini Monkey Bread

Mini Monkey Bread

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023