• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
    • Privacy Verklaring
You are here: Home / Nagerecht / Uur van de waarheid: Rabarberijs proeven.

Uur van de waarheid: Rabarberijs proeven.

15 april 2012 by I am Cooking with Love 2 Comments

Uur van de waarheid: Rabarberijs proeven.

Gisterenavond na het eten het ijs uit de vriezer gehaald. 3 kommetjes gevuld want m’n Bonuszoon was er ook. Die overigens nog nooit van rabarber had gehoord!!! Goede reden om volgende keer, als hij er weer is, rabarber in huis te halen en (wederom) compote te maken.

Maar ondanks het feit dat hij het nog nooit geproefd had vond hij de ijs versie erg lekker. Wij ook overigens. Niet te zoet en toch heel licht dat zuurtje. We hebben nog genoeg over om vanavond weer te genieten van een eigengemaakt ijsje!!

Filed Under: Nagerecht, Snack, Zoet Tagged With: ijs, rabarber, rabarberijs

Previous Post: « Rabarberijs
Next Post: Bamisoep »

Reader Interactions

Comments

  1. 'Es' (@EsFactory) says

    16 april 2012 at 09:14

    Ik heb nu ook acuut trek in rabarberijs! Ik heb nog helemaal geen rabarber gehad dit jaar….

    Beantwoorden
    • I am Cooking with Love says

      16 april 2012 at 09:19

      En we hebben nog plenty over. Vond het vooral leuk om het aan de bonus-zoon te laten proeven. Was z’n eerste keer. Volgende keer koop ik rabarber en laat hem dan zien hoe dat eruit ziet…in het echt. Dan maak ik compote ofzo.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

KokenKoken

Dit is ook lekker.

Tessa

Prei-Kaastaart

Prei-Kaastaart

Carpaccio van Bresaola met Eigengemaakte Truffelmayonaise

Carpaccio van Bresaola met Eigengemaakte Truffelmayonaise

Quinoa Pizza Hapjes

Quinoa Pizza Hapjes

Pasteibakjes Zelf Maken

Pasteibakjes Zelf Maken

Recensie: Guilty Pleasures

Recensie: Guilty Pleasures

Instagram

[instagram-feed]

Tessa

Gebakken perziken met Griekse Yoghurt

Gebakken perziken met Griekse Yoghurt

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2023