• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Lunch / Tosti Champignons met 3 Kazen

Tosti Champignons met 3 Kazen

29 januari 2016 by I am Cooking with Love

Tosti Champignons met 3 Kazen

Tosti Champignons met 3 Kazen

Deze tosti was een gevalletje van niet veel in huis hebben, maar wel trek in een tosti en ohja, de champignons zijn aan het eind van hun latijn. Zoiets. Maar dat soort ‘spontane creaties’ blijken vaak waanzinnig lekker te zijn.

De ingrediënten van deze tosti zijn bij benadering. Dus kijk maar wat je in huis hebt en hoeveel je lekker vindt om er op te doen. Ik had nog een klein beetje zachte geitenkaas over en, een zeg maar kwart stukje, Boursin. Dat ging allemaal in de pan. Maar heb jij nou wat mozzarella over, gebruik dat dan.

Ingrediënten:

  • 2 sneetjes witbrood
  • 2 plakjes ontbijtspek
  • 4 à 5 champignons, in plakjes
  • restje zachte geitenkaas
  • restje Boursin
  • plakjes extra belegen kaas

Zo maak je het:

  1. Bak de plakjes ontbijtspek uit in een koekenpannetje.
  2. Haal ze uit de pan, leg ze op een stukje keukenpapier.
  3. In het bakvet van de het spek, voeg zo nodig extra boter toe, bak je de champignons.
  4. Verkruimel de ontbijtspek en voeg toe aan de champignons.
  5. Verkruimel de zachte geitenkaas en Boursin en breng op smaak met zout en (veel)peper.
  6. Zet het vuur uit. Beleg een boterham met plakjes belegen kaas.
  7. Schep daarop het champignonmengsel en leg daar weer plakjes belegen kaas op. Dek af met de andere boterham.
  8. Besmeer beide boterhammen, aan de buitenkant, met boter en leg tussen een tosti-ijzer.
  9. Als de tosti mooi bruin en de kaas gesmolten is hij klaar.
  10. Eet smakelijk.

Filed Under: Lunch Tagged With: bacon, boursin, champignons, geitenkaas, gesmolten, kaas, ontbijtspek, tosti

Previous Post: « Donuts zelf maken
Next Post: KFC – Korean Fried Chicken »

Reader Interactions

Comments

  1. cheeseandchinese says

    29 januari 2016 at 08:33

    Hmmm klinkt als een super lekkere combo, vooral ook met ontbijtspek erbij!

  2. I am Cooking with Love says

    29 januari 2016 at 08:34

    Ja, bacon maakt alles goed. Net als kaas overigens. ?

  3. cheeseandchinese says

    29 januari 2016 at 08:42

    Helemaal mee eens, haha!

  4. Fran says

    29 januari 2016 at 16:52

    Ga dit eens proberen dat kan niet anders dan lekker zijn mnjm

  5. I am Cooking with Love says

    29 januari 2016 at 17:07

    Ja het is heerlijk wel machtig. Ik kreeg het bijna niet op. Volgende keer doe ik denk ik iets minder champignons. Maar heb je goede trek dan krijg je dit zeker op.

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Aan de slag met Weight Watchers Flex

Aan de slag met Weight Watchers Flex

Millionair Shortbread

Millionaire Shortbread

Mosterdsoep met spekjes à la Els

Mosterdsoep met Spekjes à la Els

Bloederige Botten Voor Halloween

Bloederige Botten Voor Halloween

Watermeloen & Feta Salade

Watermeloen & Feta Salade

Instagram

Tessa

Koekjes Kerstboom Zelf Maken

Koekjes Kerstboom Zelf Maken

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025