Geroosterde knoflook uienjam
Nu ik eindelijk een knoflook rooster had ging ik opzoek naar een lekker receptje waar veel (geroosterde) knoflook in moest. Ik ben erg van de knoflook. Er kan niet genoeg in en het ruikt zo lekker…niet uit iemands giechel maar vanuit de pan natuurlijk!!!
In mijn zoektocht naar lekkere recepten van ander bloggers kwam ik terecht bij Kook& die erg veel lekkers hebben staan. Zij hadden een receptje voor geroosterde knoflook, namelijk ‘Geroosterde knoflook uienjam‘. Eindelijk kon ik m’n knoflookrooster gebruiken die ik natuurlijk niet voor niets had aangeschaft!!!
Dit heb je allemaal ervoor nodig:
- 3 grote zoete uien
- 2 bollen knoflook
- 2 à 3 eetlepels suiker
- 2 à 3 eetlepels (donkere) basterdsuiker
- 4 eetlepels balsamicoazijn
Carolines Blog says
Hallo Tessa,
Ik ontdek steeds meer kookblogs. Leuk!
Ik zet je bij mijn links op mijn blog.
En nog een vraagje: doe je ook mee aan het Foodblogevent? (zie mijn blog)
groeten, Caroline
I am Cooking with Love says
Hi Caroline,
Leuk dat je even kwam kijken. Ben nog maar net begonnen hoor. Maar vind het erg leuk om te doen. Bloggen, het houdt me van de straat! haha. Ik zet jou blog er bij mij ook tussen. Ja ik las al iets over het event…met aardbeitjes hè? Lekker. Ik ga m’n hersens even aan het werk zetten!! 😉