Peer en Blauwe Kaas Wrap
Het is weer lange tijd stil geweest hier. Dus ik vond het tijd om een teken van leven te geven en beetje uit te leggen waarom het zo stil is. Maar natuurlijk wel met een lekker receptje erbij. Zonder er al te diep op in te gaan komt het er op neer dat ik me de laatste tijd niet zo lekker voel. En dat uit zich in erg moe zijn, pijn in mijn lijf hebben, licht misselijk zijn, alles te veel vinden en dus ook bloggen. En daar bovenop ook nog eens geen trek hebben!! Dat is natuurlijk killing voor een foodie als ik maar het is echt zo. Ik merk dat als ik naar foto’s, filmpjes of op tv naar kookprogramma’s kijk ik niet meer denk: “Oeh lekker, dat moet ik binnenkort ook eens proberen”. Nee, ik denk eerder: “Nu, even niet!” Het is ook lastig om dagelijks te bedenken wat ik ’s avonds wil eten. Omdat ik nergens trek in heb. Ik maak uiteindelijk wel wat en eet het ook maar om nou te zeggen van harte. Nee, niet echt.Maar goed, dit alles heb ik natuurlijk al lang en breed besproken met mijn arts en er staan wat onderzoeken en afspraken op het schema. Hopelijk zal het snel wat meer duidelijkheid geven en nog belangrijker, een oplossing. Dit hapje hierboven heb ik dan dus gemaakt voordat ik met zo voelde. En hij was heerlijk. Als je ook dol bent op blauwe kaas moet je hem eens maken. Gewoon voor een lunch ofzo. Het is een klassieke combinatie zo met die peer en overheerlijk. Voordeel vond ik dat je dit voor 1 persoon kon maken. Handig als je huisgenoten hebt die niet zo van blauwe kaas houden, hè schat? 😉
Ingrediënten:
- 1 tortillawrap
- 1 peer, in partjes
- blauwe kaas
- 3 eetlepels roomkaas (bijv Philadelphia)
- 3 eetlepels melk
- sla
- peper en zout
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de wrap op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Roer in een kommetje de roomkaas los met de melk en breng op smaak met peper en zout.
- Was de peer en snij hem in plakjes of partjes.
- Smeer de roomkaas uit over de wrap en leg de plakjes peer erop. Verkruimel de blauwe kaas erover.
- Zet de bakplaat met de wrap ongeveer 5 minuten in de oven. Totdat de kaas wat gesmolten is. Hou het even in de gaten hoe snel dat bij jouw oven gaat.
- Garneer met gemengde sla en eet smakelijk.
bron: Clementine Daily
Aleida says
Heel veel sterkte! Aleida
Ria van Beek says
Beterschap.
Anne says
Veel goeds en sterkte, ik stuur een zonnestraal naar je toe.
'Es' (@EsFactory) says
Wat een leuk gerechtje! Soms kunnen die dingen die simpel en snel zijn, zo lekker zijn. En ik ben ook dol op blauwe kaas!
Greet Heddema says
Ach Tessa ik had al het gevoel dat er iets niet klopte…ik denk wel aan je hoor! Heel veel kracht en sterkte. Neem je tijd om weer overeind te krabbelen. Je bent sterk het gaat je lukken. Liefs, Greet
I am Cooking with Love says
Dank je wel lieve Greet!
I am Cooking with Love says
Dank je wel Aleida.
I am Cooking with Love says
Dank je wel Anne, lief van je.
I am Cooking with Love says
Dank je wel Ria!! 🙂
corrine says
Hey Tessa,
Het gerechtje ziet er erg lekker uit, ik hoop dat je je weer beter zult voelen en weer kunt genieten van lekker eten! Veel sterkte!
I am Cooking with Love says
Dank je wel, dat hoop ik ook voor mezelf! 😉 Want dit is niet leuk meer.
Caroline Brouwer says
Ik hoop dat je snel weer opknapt en weer van lekker eten kunt genieten.
Beterschap, Caroline
I am Cooking with Love says
Dank je wel Caroline, ik hoop het ook. Geen/weinig trek hebben is een rare gewaarwording. 😉