• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

I am Cooking with Love

Lekker eten maakt mij blij.

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Nagerecht
    • Soep
    • Erbij
    • Kipgerecht
    • Recepten
    • Groenten
    • Lunch
    • Brood
    • Drank
    • Foodblogswap
    • Lowcarb
    • Marinade
    • Ontbijt
    • Pizza
    • Salade
    • Saus
    • Slowcooker
    • Snack
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vleesgerecht
    • Zoet
  • Beste Beentje Voor
  • Gezien, Gedaan, Gegeten
  • Bono
  • Over Mij
  • Contact
You are here: Home / Erbij / Watermeloen & Feta Salade

Watermeloen & Feta Salade

24 juli 2012 by I am Cooking with Love

Watermeloen & Feta Salade

Watermeloen & Feta Salade

Als laatste recept in het boek Plenty van Ottolenghi staat deze salade. Watermeloen met feta. Natuurlijk is dit geen nieuwe salade want ik kom heel wat variaties tegen op internet. Met ui, zonder ui, met mint of basilicum.

Yotam maakte hem zo:

  • 500 gram watermeloen in grove stukken. 1 grote schijf.
  • 1 pakje feta verkruimeld.
  • Halve rode ui in dunne halve plakjes.
  • Olijfolie
  • Basilicumblaadjes, heel of gescheurd

Meng de watermeloen, feta, ui en basilicumblaadjes op een grote schaal. Sprenkel wat olijfolie erover en eventueel een beetje peper.

Het is een verfrissende salade. Het zoete van de meloen en het zoutige van de feta is heerlijk. Wij aten dit met z’n 2-en.

Filed Under: Erbij, Salade Tagged With: basilicum, feta, plenty, rode ui, watermeloen, yotam ottolenghi

Previous Post: « Butterscotch Koekjes
Next Post: #FoodswapNL Nr. 3 »

Primary Sidebar

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Ik ben Tessa en hier deel ik mijn lekkerste recepten, verhalen over Bono, mijn kat en culinaire uitjes. Wil je niks missen? Abonneer je dan via een van onderstaande opties. Lees meer…

Zoek het op!

Dit is ook lekker.

Tessa

Aan het eind van mijn geld is er vaak nog zoveel maand over.

Kleine Kokosmakronen met Chocolade voor het Foodblogevent

Kleine Kokosmakronen met Chocolade voor het Foodblogevent

Chocolade Drop Toffee Zelf Maken

Chocolade Drop Toffee Zelf Maken

Palmiers

Palmiers Zelf Maken

Eton Mess IJs

Eton Mess IJs

Instagram

Tessa

Gentleman's Relish, voor de Ansjovis liefhebber.

Gentleman’s Relish, voor de Ansjovis liefhebber.

Kunst van Gemma Vermeulen

Brons

Footer

Welkom

Welkom bij I am Cooking with Love. Leuk dat je me gevonden hebt. Hopelijk zie je veel lekkers en kan ik je inspireren om de keuken in te duiken. Groetjes, Tessa Lees meer…

Recensie: Cheesecake + Recept After Eight Cheesecake
Opname voor amputatie
Ik heb een datum!
Zal ik het doen of niet doen?
Blauwe Kaasdip

My Taste

mytaste.nl
myTaste.be
Follow
my foodgawker gallery

Copyright I am Cooking with Love © 2025