Mijn naam is Tessa. In 2002 ben ik in Brussel getransplanteerd. Ik heb het geluk gehad om een hart en 2 longen te mogen ontvangen. Iets waar ik tot op de dag van vandaag erg blij en dankbaar voor ben.
Door al die medische toestanden werk ik niet meer. Tijd genoeg om heerlijk te koken. Ik vind het enig om te doen. Het is voor mij heel normaal om ’s avonds wanneer ik in bed lig alvast na te denken over wat ik de volgende dag wil gaan eten. Ik kijk dan ook graag op internet of op tv naar kookprogramma’s. En aan kookboeken heb je nooit genoeg.
Al dat heerlijke eten moet geproefd worden natuurlijk. En dat deel ik graag met de Man en met mijn Bonuszoon die inmiddels alweer 19 jaar is. Op de foto zie je hem op het aanrecht zitten. Toen kon ik ‘m er nog op tillen. Was van korte duur want niet lang daarna werd hij echt te zwaar. Hij was toen een jaartje of 4 en we maakten heel vaak cakejes. Daar zijn we op een gegeven moment maar mee gestopt want hoe lekker ze ook zijn, we slibden dicht. We stapten over naar het maken van sapjes uit de sapcentrifuge.
Gelukkig zijn zowel de Man als mijn Bonuszoon dankbare eters. Lusten praktisch alles. En als Bonuszoon iets krijgt wat hij héél erg lekker vindt maakt hij er een foto van en stuurt hij dat naar zijn vrienden…expres! haha.
Sinds een paar jaar hebben we ook een ‘harig’ kind. Bono. Een Britse Korthaar en zo lief. Ik ben ontzettend dol op hem en gelukkig is het een enorme vrijkous. Helemaal niet erg. Je kan hier een pagina vinden met alleen maar foto’s van Bono. Neem er gerust een kijkje en je wordt op slag verliefd.
Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop dat er lekkere recepten voor je tussen zitten.
Groetjes,
Tessa
Paul Oosten says
Zo je hebt een ‘zwaar’ verleden. Ik heb dan wel 16 operaties achter de rug, maar gelukkig werken hart en longen nog goed mee …
I am Cooking with Love says
Nou volgens mij kunnen we elkaar de hand geven. 16 operaties doe ik je niet na hoor! Las dat je een paar dagen geleden weer onder het mes moest. Hoop dat het soepel gegaan is en je snel weer lekker naar huis kan!!!
marjan says
Tessa, via twitter ben ik nu beland op je blog. Grappig eigenlijk …. geen idee hoe ik op je twitter account ben gekomen. Maar dit is echt een leuke blog die ik nu op mn ipad heb geinstalleerd. misschien dat ik je beter leer kennen via deze weg.
I am Cooking with Love says
Hai Marjan, wat leuk dat je me hier ook gevonden hebt. En dank je wel dat je mijn blog leuk vindt. 🙂
ellen789 says
Hi Tessa,
Zo, nu ben ik eens op jou blog, leuk! Heftig wat jij allemaal al hebt meegemaakt. Gaat het nu dan helemaal goed? Succes met je blog. Misschien komen we elkaar nog wel eens tegen:) Groetjes, Ellen
I am Cooking with Love says
Hey Ellen,
Wat leuk dat je even langs kwam. Ja, het waren heftige tijden toen. Nu is alles gelukkig lekker stabiel en rustig. Heerlijk. Lekker verder leven.:)
Groetjes, Tessa
Arnold says
Hoi Tessa, op m’n feestje vanmiddag je mini gevulde speculaas koekjes cadeau gekregen, vanavond net dus thuis op de bank waren ze ineens weg Lekkeeeeeer. Tja een probleem mini zijn ze er ook in MAXI???? Bedankt groetjes aan de koekjeskoerier.
Arnold
I am Cooking with Love says
Hi Arnold, wat een leuke verrassing je hier te lezen. Blij dat ze gesmaakt hebben. En ja in Maxi versie, moet te doen zijn! 🙂
Hoop dat je gisteren een gezellige middag/avond hebt gehad. Je krijgt natuurlijk de groeten terug van de koekjeskoerier! Fijn weekend.
Groetjes, Tessa
Bakverhalen says
Hi Tessa,
Vond het erg leuk om aan Cooking with Love gekoppeld te zijn met de foodblogswap. Het ananas-ijs was een hit en ga zeker nog meer recepten proberen!
Groetjes, Angelique
I am Cooking with Love says
Hoi Angelique, wat ontzettend leuk om te horen en dat het ijs zo’n succes was. De foto zag er schitterend uit. Lastig te fotograferen hè? 😉 Benieuwd wat je nog meer wilt en gaat maken.
Groetjes, Tessa
Lucie says
Hi Tessa,
Volg je blog nog maar sinds kort. Hoop dat het spoedig beter met je gaat. Een foodie zonder trek kan natuurlijk echt niet. Duim voor je. Je peertje op wrap: ze liggen op de schaal. Geef er niets om mar manlief vindt ze lekker. Roquefort ook in huis. Wraps niet, die heb je hier in Franakrijk geloof ik niet. Maar wel allerlei deeg. Ga het dus op bladerdeeg doen, rondjes uitsteken, spul erop en kwartiertje bakken. Mooi toetje.
Sterkte.
I am Cooking with Love says
Dank je wel Lucie, lief van je. Op bladerdeeg is natuurlijk ook hartstikke lekker. Misschien een beetje balsamico siroop op het eind erover. Lijkt me ook lekker. Prima toetje inderdaad.
Mariette Vermeulen says
Hi There Tessa, Your recipes have me curious. Finally getting around to “following you”. Going to try the dolce leche brownies. I collect brownie recipes….so I’m very curious about this one. Good for you to be cooking and sharing like this! Very inspiring. Love Gemma’s painting below. Say hi to Her and Bert. love to you Mariette
I am Cooking with Love says
Dank je lieve Mariette, leuk dat je me gevonden hebt. Soon there will be another brownie recipe online! 😉
I will definitely say hi to Gem and Bert.
Say hi to Peter and I hope the dulce de leche brownies will turn out great!
xx, Tessa
Sylvester says
Bedankt voor de heerlijke caramel/chocolade koekjes.
Frank heeft deze meegenomen voor zijn collega’s. Mijn dank, onze dank ervoor.
Mvg Sylvester, Kay en de andere collega’s van beveiliging/receptie.
Jeannette says
Bedankt dat ik/ we het heerlijks dat je Frank had meegegeven mochten proeven. Het was heel lekker.
Gr. Jeannette ( collega van Frank vd Receptie/telefonie
I am Cooking with Love says
Hi Sylvester, dank je voor je leuke berichtje. Ben blij dat ze gesmaakt hebben. Binnenkort komt er vast weer wat mee. 😉 Groetjes aan de rest!
Riette says
Bedankt voor het heerlijke caramel/chocladekoekje dat ik als collega van Frank heb mogen proeven…is het recept ergens op de site te vinden? Ik vertelde thuis dat ik een heerlijk stukje chocolade had gehad en toen ik het omschreef riep onze jongste dochter…oh mama dat lijkt wel een eigen gemaakte twix.. Het was echt heerlijk..
Gr Riëtte
I am Cooking with Love says
Hallo Riëtte, wat leuk om te horen dat ze zo in de smaak vallen. Ze zijn heel makkelijk om te maken. Recept komt snel online. Dan kunnen jij en je dochter lekker aan de slag.
Tineke says
Hi Tessa,
Wat een fantastische hapjes, drankjes, soepen en gerechten maak jij! Van de foto’s en beschrijvingen kun je op elk komend van de dag gaan watertanden! Snel eens iets uitkiezen om zelf uit te proberen ?
En wat een powervrouw ben jij! Ik heb de eer gehad (vind ik echt) je lang geleden eens te ontmoeten en toen was je al zo’n positivo en heerlijk oprecht! Je hebt toen al indruk op me gemaakt en ik vind het super om te lezen en zien wat je van het leven maakt. Je bent een echte smaakmaker! ?
Liefs Tineke
I am Cooking with Love says
Hallo Tineke,
Dank je wel voor je lieve woorden en complimenten! Je maakt mijn dag! Waar en wanneer hebben wij elkaar dan ontmoet? Sorry dat je naam zo 1,2,3 geen belletje doet rinkelen.
Leuk dat je mijn blog ontdekt hebt en dat het je aanspreekt. Het koken en bloggen is iets wat ik graag doe en het houdt me van de straat hè?! 😉
Groetjes, Tessa
Deirdre says
Lieve Tessa, super ik heb je gevonden en ga je volgen !
Liefs Deirdre ( wel een beetje hulp gehad van Frank 😉
I am Cooking with Love says
Hiii, leuk dat je me gevonden hebt! En die foto van gisteren was echt een verrassing. Ben blij dat je het naar je zin hebt in het Antonius. Dikke knuffel terug! xx