Terwijl ik net een augurk in de Tzatziki zat te dopen bedacht ik mij dat dat misschien wel een rare combi was. Maar wel een lekkere combi. Zo heb ik nog wel meer rare of misschien toch best wel normale combi’s die ik hier best durf te delen met jullie.
Hebben jullie er nou ook een paar zet ze in de comments!
- Augurk met Tzatziki
- Pretzels met pindakaas
- Augurk met kerriesausje
- Kaas met sandwichspread (naturel of tuinkruiden) en evt een gekookt ei
- Pindakaas met komkommer
- Plakje salami opgevouwen en door de hummus gehaald
- Appelpartjes met een likje pindakaas
- Augurk door de hummus gehaald
Als me er nog meer te binnenschieten dan vul ik het aan.
Pindakaas met komkommer is niet zo heel raar vind ik. Wanneer ik satésaus maak serveer ik er altijd komkommer bij. Lekker fris. Ik haal de komkommer altijd door de satésaus.
🙂
Pretzels met pindakaas lijkt me nogal een droge hap, net zoals pindakaas op beschuit…. hahhaha
Nee ik vind pindakaas met komkommer ook niet raar. Maar toen ik voor het eerst naar de brugklas ging en dus brood mee moest nemen naar school keken m’n klasgenoten heel raar op toen ze zagen dat ik dat at op brood. Hadden ze nog nooit van gehoord. Totdat ze het geproefd hadden, toen vroegen ze elke keer of ik wilde ruilen!! haha Neee dus. Geen ‘Foodswap’ voor mij!! hahaha
Kentenbrood met chocoladepasta, plakjes banan en geraspte kokos.
Roosteren in de broodrooster! Mmmmm zooo lekker!
Dat klinkt als een hele goede ‘rare combi’!! 😉
Pindakaas met chilisaus en komkommer (op een boterham)
Dat klinkt goed. Ga ik proberen. Dank je voor het doorgeven! 🙂
Ha, je lijkt vooral dol te zijn op augurken en pindakaas, toch mis ik in je rijtje de combi augurk met pindakaas.. 🙂
Hahhahhaha, daar heb je een punt. Ga ik uitproberen! 🙂
Ik eet heel vaak (ja ik weet het, klinkt heeeeel raar) yoghurt met perzikken met frikandel. Ik vul een schaaltje met de yoghurt, snij de frikandel in stukjes en roer het door elkaar. En het is zo lekker!
Dat meen je! En die frikandel, die is dan nog warm of gaat ie er koud doorheen?? Hoe ben je er achter gekomen dat dit lekker was? Viel er op een dag een stukje frikandel in je toetje?? 😉
Daar ben ik ook benieuwd naar. Van mijn moeder geleerd: beschuit heel licht ingesmeerd met roomboter in diep bord, hete melk erop, kristalsuiker. Als toetje! 🙂
Oh maar dat klinkt heerlijk Brigitte. 🙂
Heerlijk al die gekke eetcombi’s. Ben zelf dol op broodje jam met kaas(oude).
Of spekpannenkoek met appelstroop en daarop een heerlijke groene salade met een friszure dressing, daarbij drink ik mangothee….jammie
Vooral die mangothee doet ’t ‘m! hahaha. 😉
brood met pindakaas , ketjap en gebakken uitjes ( uit potje ) of……….brood met pindakaas , banaan en donkere suiker
Hmmm heerlijke combi Cees. 🙂
Mijn favoriete combi is krentenbrood, royaal besmeerd met roomboter en dan een blaadje salie erop. Je weet niet wat je proeft, zóóóó lekker.
Met salie!!! Dat is bijzonder. Hoe ben je daar op gekomen om te proberen??? Spannende combi. Dank je voor je bijdrage. 🙂
krentebol met gekookte ei, heerlijk
Hard of zacht gekookt ei?? 🙂
De augurg met tzatziki klinkt lekker, ga ik een keer proberen! En de appelpartjes met pindakaas neem ik vaak, is echt een topper. En als ik in een zoete bui ben; strooi ik ook nog wat pure hageslag eroverheen!
Oh ja pure hagelslag dat is een goeie. Ik heb toevallig gisteren een doosje pure chocola met koffie smaak gekocht. Zo vaak eet ik geen hagelslag. Meestal giet ik een beetje in mijn hand en eet het zo. Choco-fix done! hahaha.
Ooit kreeg ik bij een high tea annanasjam met (verse) reepjes basilicumblad er doorheen. Zó lekker dat ik het sindsdien bij al mijn feesten en partijen ook zelf serveer. Een andere favoriet is de krentenbol met hele oude kaas en gemberjam! fijn blog overigens, ik heb je gevonden op zoek naar een fijn pulled pork-recept, waarvoor mijn dank – het staat NU te ‘slowcooken’!
Hallo Marinlena, sorry voor mijn late reactie maar ik heb de afgelopen anderhalve week in het ziekenhuis gelegen en ben pas vandaag thuis gekomen.
Maar dat is een heel bijzondere combinatie zeg, ananasjam met basilicum. Nog nooit van gehoord. Op een krentenbol doe ik ook nog wel eens oude kaas. Eventueel met wat stroop. 😉
Wat leuk dat je de pulled pork gevonden hebt. Ben erg benieuwd hoe je ‘m vond. Hier is ie favoriet en heb hem al meerdere malen gemaakt.
krentenbrood met smeerkaas en plakes kiwi. errug lekker !
brood met pindakaas met komkommer lekker, maar nog beter met sambal er tussen.
broodje pure chocoladepasta met banaan.
inmiddels eet ik tarwevrij, maar dit mis ik toch echt wel….
Hahaha hi Gea, die eerste is inderdaad een ‘rare combi’! Hoe ben je er achter gekomen dat dat lekker was??